Zorgvuldig en verantwoord
vermogensbeheer

Kiezen voor professionaliteit met een persoonlijke aanpak

Lustrum voor Fundshare Post Opbouw Inkomens Fonds

Lustrum voor Fundshare Post Opbouw Inkomens Fonds

21 april 2019 is het precies 5 jaar geleden dat het Fundshare Post Opbouw Inkomens Fonds startte. Dit innovatieve Nederlandse beleggingsfonds belegt met een actieve beleggingsstrategie in hoofdzakelijke Europese en Noord Amerikaanse individuele aandelentitels. De beleggingsadviezen komende van een zelflerend beleggingsadviesmodel (algoritme met artificial intelligence) hebben hierin een zeer prominent rol.

Op maandbasis analyseert het model duizenden aandelen en selecteert het de meest kansrijke aandelen die voor de duur van één maand worden aangekocht door de portefeuillemanagers. Wordt er door het model onrust voorzien op de financiële markten dan worden de aandelenposities teruggebracht naar 60% van het fondsvermogen. In tijden dat alle signalen op groen staan kan tot maximaal 100% van het fondsvermogen worden belegd in aandelen. Het risicoprofiel van het fonds is Offensief.

Het nettorendement welke door het fonds in die vijf jaar is behaald is bijzonder te noemen. Elk jaar, ook 2018, is er een positief netto rendement behaald. Deze mooie prestatie is ook bij de onafhankelijke fondsvergelijker Morningstar niet onopgemerkt gebleven, met het toekennen van het maximum van 5 sterren als gevolg. FundShare Fund Management is de beheerder van het fonds. De Operating Company van het fonds, Post Vermogensbeheer, voert het beleggingsbeleid uit in het fonds en ziet een steeds bredere belangstelling voor het fonds.

Lodewijk

Vragen?
Bel onze specialisten

073-2600000
Vrijblijvend afspraak maken Laat ons u terugbellen
  • Persoonlijke aanpak
  • Goede rendementen
  • Lage kosten
Partners & Toezichthouders
Fondsen platform
Saxo Bank
Dutch Security Institute
Kifid
CFP