Zorgvuldig en verantwoord
vermogensbeheer

Kiezen voor professionaliteit met een persoonlijke aanpak

Onze werkwijze

Onze werkwijze

Rust en rendement

Post Vermogensbeheer staat voor rust en rendement. Dat ziet u terug in ons beleggingsbeleid. In plaats van ons te laten leiden door de waan van de dag kiezen wij voor consequente, rationele analyse van de mogelijkheden en passen wij de portefeuille invulling hierop aan. Dit kan ook betekenen dat wij bij onrust en chaos op de financiële markt bewust even (deels) langs de zijlijn gaan staan totdat de storm geluwd is. Want naast het vermogen om te groeien, streven wij naar financiële rust bij onze relaties.

Vermogensbeheer met oog op de toekomst

Vragen?
Bel onze specialisten

073-2600000
Vrijblijvend afspraak maken Laat ons u terugbellen
  • Persoonlijke aanpak
  • Goede rendementen
  • Lage kosten
“De persoonlijke aanpak en flexibiliteit van mijn lijfrente bevestigen mijn goede keuze voor Post Vermogensbeheer.”
“De persoonlijke aanpak en flexibiliteit van mijn lijfrente bevestigen mijn goede keuze voor Post Vermogensbeheer.”

Beleggingsfilosofie

Post Vermogensbeheer heeft een unieke beleggingsfilosofie welke is gebaseerd op een zeer uitgebreid (wetenschappelijk) beleggingsonderzoek en maakt gebruik van vier pijlers.

  1. Index Tracking
  2. Fundamentele analyse
  3. Technische analyse
  4. Duurzaamheid

Deze vier pijlers vormen de basis voor de selectie en invulling van de effecten in de effectenportefeuille. Post Vermogensbeheer is ervan overtuigd dat wanneer beleggers volgens deze filosofie beleggen zij betere beleggingsresultaten zullen behalen dan de meeste andere beleggers.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is geen product noch marketing, maar een 4de dimensie van een portefeuille naast rendement, risico en kosten. Als u kiest voor execution only en een (gedeeltelijke) invulling in het Pandion Fonds dan kiest u voor een positieve impact op uw portefeuille door duurzaamheid structureel te integreren in de fundamenten. Bij vermogensbeheer is de keuze voor duurzaam afhankelijk van uw (duurzaamheids-)wensen.

Tarieven Post Vermogensbeheer

De kosten van de dienstverlening van Post Vermogensbeheer zijn afhankelijk van de oplossing die u kiest. Kiest u voor Vermogensbeheer of Zelf beleggen (execution only)?

Zelf beleggen

Fondsbeleggen – Vrij vermogen

0,00% tot 0,09% per kwartaal

Zelf beleggen – Vrij vermogen / lijfrente opbouw of uitkeren

0,25% per kwartaal

De vergoeding wordt per kwartaal berekend en is excl. 21% BTW.

Vermogensbeheer

Vermogensbeheer – Vrij vermogen / lijfrente opbouw of uitkeren

0,375% per kwartaal

De vergoeding wordt per kwartaal berekend en is vrijgesteld van BTW en inclusief de transactiekosten / platformkosten , servicefee

Tarieven depotbank en kosten beleggingen

Om te beleggen wordt er voor u een persoonlijke rekening geopend bij Saxobank of het Fondsenplatform. De tarieven voor o.a. transacties en serviceloon (niet van toepassing bij vermogensbeheer) zijn na te lezen in de kennisbank. De kosten van de effecten zijn afhankelijk van uw (beleggings)wensen en liggen tussen de 0,09% tot 1,68% op jaarbasis.

De voordelen van de Post Vermogensbeheer

Lage kosten

Beheersbare risico’s

Uw eigen contactpersoon

Maximale financiële zekerheid: uw vermogen blijft gescheiden van het vermogen van de verzekeraar/bancaire aanbieder

Zelf beleggen of vermogensbeheer

Ondersteuning door de professionals van Post Vermogensbeheer


Veelgestelde vragen

In beginsel zal Post Vermogensbeheer u via telefonisch contact of per e-mail, zoveel mogelijk informeren over de stand van zaken in uw portefeuille. Heeft u vragen, dan kunt u ons altijd per e-mail een bericht sturen via het Contactformulier op de website of door een mail te sturen naar info@postvb.nl. Stelt u prijs op een telefonisch of persoonlijk gesprek? Dan kan dat vanzelfsprekend.

Saxobank

Saxobank valt onder het depositogarantiestelsel van DNB. Uw tegoeden op de geldrekening zijn hierdoor verzekerd tot een bepaald maximum bedrag.

Fondsenplatform

Het Fondsenplatform is geen bank maar een beleggingsonderneming (beleggersgiro). Een bank mag het geld dat klanten bij haar aanhouden gebruiken voor eigen beleggingen, kredieten aan derden en andere investeringen. Doordat dit risico met zich meebrengt, is het depositogarantiestelsel beschikbaar voor banken. Omdat het Fondsenplatform geen bank is, is het niet toegestaan om geld van klanten op de balans aan te houden of te gebruiken voor eigen investeringen.

U houdt bij het Fondsenplatform dus geen geld aan. Door middel van een doorlopende order wordt het geld dat het Fondsenplatform van u ontvangt direct geïnvesteerd in de beleggingsportefeuille in de afgesproken beleggingsmix.

Jazeker, u heeft een eigen contactpersoon bij Post Vermogensbeheer.

Post Vermogensbeheer kan zich voorstellen dat u als klant graag een eigen contactpersoon heeft die weet wie u bent en wat uw wensen zijn. Daarom is het mogelijk dat u één aanspreekpunt heeft binnen Post Vermogensbeheer.

Het kan natuurlijk zo zijn dat uw vaste contactpersoon niet aanwezig is. In dat geval is één van de andere medewerkers u graag van dienst.

Bekijk alle vragen
Lodewijk

Vragen?
Bel onze specialisten

073-2600000
Partners & Toezichthouders
Fondsen platform
Saxo Bank
Dutch Security Institute
Kifid
CFP