Vrij vermogen beleggen

uw vrij vermogen de kans geven om te groeien

Een beter rendement en beheersbare risico’s

Eerder stoppen met werken. Een vakantiehuis in Frankrijk. Een prachtige (wereld)reis maken.

Zomaar enkele dromen die u kunt verwezenlijken met behulp van vermogen. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw vermogen kan blijven groeien? De rente op spaarrekeningen staat historisch laag en naar verwachting komt hier niet snel verandering in. Sparen om uw dromen waar te maken is dan ook niet of nauwelijks rendabel.

Post Vermogensbeheer maakt gebruik van zelflerende beleggings- beslismodellen. Deze modellen berekenen maandelijks duizenden scenario’s om zo de optimale verhouding tussen risico en rendement te bepalen. Soms betekent dit dat wij bewust even pas op de plaats maken: liever veilig aan de zijlijn dan onzeker in de markt. De professionals van Post zorgen hierbij voor een goede inventarisatie van uw financiële situatie, wensen en doelen. Zo wordt de juiste keuze gemaakt wat betreft het te lopen risico en het te verwachten rendement.

Uw vrij vermogen beleggen bij Post Vermogensbeheer

  • Aantrekkelijk rendement
  • Beheersbare risico’s (lage draw down)
  • Vermogensgroei begint met vermogensbehoud
  • Op basis van een model dat een trackrecord heeft van 10+ jaar

Kies het bedrag waarmee u wilt gaan beleggen

liever veilig aan de zijlijn
dan onzeker in de markt

Uw persoonlijke situatie:

In het verleden resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Lees aub onze disclaimer voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Kan ik een zakelijke rekening openen?

Ja, u kunt een zakelijke rekening openen.

Kan ik tussentijds geld bijstorten?

Bij vrij vermogen kunt op elk gewenst moment bijstorten op uw effectenrekening. Er zijn geen voorwaarden verbonden aan de hoogte van de bijstorting.
Als het gaat om een (Direct Ingaande) lijfrente zijn er wellicht fiscale voorwaarden waaraan voldaan dienen te worden om het optimale fiscale resultaat te behalen.

Zit ik vast aan een bepaalde looptijd?

Nee, u kunt uw rekening op elk gewenst moment opzeggen. Post Vermogensbeheer vraagt hiervoor geen kosten. U kunt kiezen voor liquidatie van de portefeuille en overboeking van het rekening-courantsaldo of overboeking van de gehele effectenportefeuille. Bij een lijfrente (box1) geldt een afwijkende opzegtermijn en is deze afhankelijk van de aanbieder alwaar het product is ondergebracht (DEGIRO/ Bâloise).