Zorgvuldig en verantwoord
vermogensbeheer

Kiezen voor professionaliteit met een persoonlijke aanpak

Vrij belegbaar vermogen

Vrij belegbaar vermogen

Een beter rendement en beheersbare risico’s

Eerder stoppen met werken. Een vakantiehuis in Frankrijk. Een prachtige (wereld)reis maken.

Zomaar enkele dromen die u kunt verwezenlijken met behulp van vermogen. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw vermogen kan blijven groeien? De rente op spaarrekeningen staat historisch laag en naar verwachting komt hier niet snel verandering in. Sparen om uw dromen waar te maken is dan ook niet of nauwelijks rendabel.

Post Vermogensbeheer belegt uw vermogen in effecten die voldoen aan strenge duurzaamheidscriteria’s. Dit doen wij op een wijze dat er een optimale verhouding tussen risico en rendement ontstaat. Soms betekent dit dat er bewust even pas op de plaats wordt gemaakt: “liever (deels) veilig aan de zijlijn dan onzeker in de markt!”. De professionals van Post Vermogensbeheer zorgen ervoor dat we voor u de juiste keuze maken wat betreft het te lopen risico en het te verwachten rendement.

Vragen?
Bel onze specialisten

073-2600000
Vrijblijvend afspraak maken Laat ons u terugbellen
  • Persoonlijke aanpak
  • Goede rendementen
  • Lage kosten
“Ik fotografeer graag. Bij Post Vermogensbeheer beleg ik voor die mooie reis die ik nog wil maken. Net als ik, let Post Vermogensbeheer op de details die het verschil maken.”
“Ik fotografeer graag. Bij Post Vermogensbeheer beleg ik voor die mooie reis die ik nog wil maken. Net als ik, let Post Vermogensbeheer op de details die het verschil maken.”

Uw vrij vermogen beleggen
bij Post Vermogensbeheer

De zekerheid dat de professionals van Post Vermogensbeheer uw vermogen doorlopend in de gaten houden en daarnaast de flexibiliteit dat u snel veranderingen kan doorvoeren als u die wens heeft.

Geld bijstorten of opnemen? Meer of minder risico lopen met uw beleggingen? Kijken met onze onlinetool of u op de goede weg bent om uw (beleggings)doel te halen? Het kan allemaal.


De voordelen van de beleggingslijfrente

Aantrekkelijk rendement in vergelijking met traditioneel banksparen

Beheersbare risico’s

In geval van oud regime: voordelen blijven behouden

Maximale financiële zekerheid: uw vermogen blijft gescheiden van het vermogen van de verzekeraar/bancaire aanbieder

Beheer door Post Vermogensbeheer

Maatwerk mogelijk (afhankelijk van de poliswaarde)

Alle ins en outs voor u op een rijtje in een overzichtelijke brochure. Laat uw gegevens achter en wij mailen u direct onze brochure.

Download brochure

Veelgestelde vragen

Post Vermogensbeheer beheert vermogens, zowel vrij vermogen (box3), zakelijk vermogen, lijfrente kapitaal (box1) maar ook gouden handdruk / stamrecht kapitaal. Om deze vermogens te beheren werken wij samen met enkele gerenommeerde partijen alwaar het vermogen geadministreerd wordt. Afhankelijk van het “soort” vermogen wordt de gelden ondergebracht bij de best passende partij daarbij.

Post Vermogensbeheer voert de aan- en verkopen uit. Er kan gekozen worden voor dienstverlening op basis van execution only (u kiest zelf in welke effecten wordt belegd) of vermogensbeheer (er wordt een portefeuille conform uw wensen beheert zonder dat u ernaar om hoeft te kijken)

Wij werken samen met het Fondsenplatform, Saxo Bank, KBC en onafhankelijke financieel adviseurs. Afhankelijk van uw (beleggings)wensen wordt er bij één van deze partijen een rekening op uw naam geopend.

Saxobank

Saxobank valt onder het depositogarantiestelsel van DNB. Uw tegoeden op de geldrekening zijn hierdoor verzekerd tot een bepaald maximum bedrag.

Fondsenplatform

Het Fondsenplatform is geen bank maar een beleggingsonderneming (beleggersgiro). Een bank mag het geld dat klanten bij haar aanhouden gebruiken voor eigen beleggingen, kredieten aan derden en andere investeringen. Doordat dit risico met zich meebrengt, is het depositogarantiestelsel beschikbaar voor banken. Omdat het Fondsenplatform geen bank is, is het niet toegestaan om geld van klanten op de balans aan te houden of te gebruiken voor eigen investeringen.

U houdt bij het Fondsenplatform dus geen geld aan. Door middel van een doorlopende order wordt het geld dat het Fondsenplatform van u ontvangt direct geïnvesteerd in de beleggingsportefeuille in de afgesproken beleggingsmix.

Jazeker, u heeft een eigen contactpersoon bij Post Vermogensbeheer.

Post Vermogensbeheer kan zich voorstellen dat u als klant graag een eigen contactpersoon heeft die weet wie u bent en wat uw wensen zijn. Daarom is het mogelijk dat u één aanspreekpunt heeft binnen Post Vermogensbeheer.

Het kan natuurlijk zo zijn dat uw vaste contactpersoon niet aanwezig is. In dat geval is één van de andere medewerkers u graag van dienst.

U kunt bij Post Vermogensbeheer terecht met een bedrag vanaf € 25.000,-, vraagt u een van onze vermogensbeheerders naar de mogelijkheden.

Bekijk alle vragen
Ralf Visschers

Vragen?
Bel onze specialisten

073-2600000
Partners & Toezichthouders
Fondsen platform
Saxo Bank
Dutch Security Institute
Kifid
CFP