Zorgvuldig en verantwoord
vermogensbeheer

Kiezen voor professionaliteit met een persoonlijke aanpak

Over ons

Historie Post Vermogensbeheer

Post Vermogensbeheer is vanaf 2010 actief en voorgekomen uit een samenwerking tussen een kantoor voor financiële planning en een gedreven vermogensbeheerder met een passie voor beleggen.

De missie was duidelijk. Een vermogensbeheerder die een passende totaaloplossing en persoonlijke begeleiding biedt aan klanten. In het bijzonder voor klanten die willen beleggen met lijfrente gelden in zowel in de opbouw alsmede uitkerende fase. En hierin is Post Vermogensbeheer succesvol.

Post Vermogensbeheer is inmiddels uitgegroeid tot een van de snelst groeiende onafhankelijke middelgrote vermogensbeheerders van Nederland. Post Vermogensbeheer is een handelsnaam van De Vermogensbeheerder B.V. alwaar in totaal 14 professionals bezig zijn met beleggen.

Post Vermogensbeheer heeft naast kennis van het beheren van vermogens ook de kennis en expertise in huis op het gebied van lijfrente. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar toch zijn we hierin onderscheidend en anders dan onze collega’s in de markt die veelal alleen expertise hebben op het gebied van het beheren van vermogen. En dat is een groot verschil met Post Vermogensbeheer.

Wij hebben een positie op de markt die anders is dan alle andere proposities: jarenlange praktijkervaring en kennis in huis op het gebied van beleggen en financiële planning, persoonlijke aanpak en focus op het behoud en de groei van het vermogen van de klant.

Bij Post Vermogensbeheer staan korte lijnen, betrokkenheid en kwaliteit voorop!

Lodewijk

Vragen?
Wij helpen u graag

073-2600000

Ontmoet ons team

Na mijn studie ben ik zowel bij ABN AMRO Bank als Rabobank werkzaam geweest. Bij de Rabobank ben ik me verder gaan verdiepen in het vak van financieel planner. Met enthousiasme en oprechte aandacht voor u als klant geef ik u graag inzicht in uw totale financiële positie.
Marcel Berkers

Marcel Berkers

Financieel planner/Accountmanager
Na 9 jaar voor een grootbank te hebben gewerkt, heb ik de stap naar Findex Vermogensbeheer gemaakt. In de afgelopen jaren heb ik mijn kennis en ervaring op het gebied van beleggingsdienstverlening verder ontwikkeld. Hierdoor kan ik onze klanten met enthousiasme en oprechte aandacht ondersteunen.
Ralf Visschers

Ralf Visschers

Vermogensbeheerder
De financiële markten hebben mijn aandacht en interesse al vanaf de jaren 90. Na 15 jaar ervaring bij een private banking afdeling van een grootbank heb ik de stap gemaakt naar Findex Vermogensbeheer. Het echt centraal kunnen stellen van de klantwens en regelmatig klantcontact was hier de voornaamste reden voor.
Lennert van Dinther

Lennert van Dinther

Vermogensbeheerder
IIn 1997 gestart als Market Maker (optiehandelaar) op de Amsterdamse Optiebeurs. Het gemis aan klantcontact heeft mij doen besluiten om in 2006 de stap naar een grootbank te maken en later naar een vermogensbeheerder. Ik heb me gespecialiseerd in beleggen binnen een lijfrente.
Lodewijk van Meel

Lodewijk van Meel

Vermogensbeheerder / bestuurder
Lambert heeft meer dan 20 jaar ervaring in beleggen. Begonnen als handelaar op de agrarische termijnmarkt en daarna als beleggingsadviseur bij kleine vermogensbeheerders. In 2004 is Lambert zich gaan richten op het vermogensbeheer.
Lambert Vervoort

Lambert Vervoort

Bestuurder
Annelies de Reus van DutchCompliance is als compliance officer verbonden aan De Vermogensbeheerders. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van compliance en risk management in de financiële industie is zij een waardevolle aanvulling op ons team.
Annelies de Reus

Annelies de Reus

Compliance officer
Partners & Toezichthouders
Fondsen platform
Saxo Bank
Dutch Security Institute
Kifid
CFP