Zorgvuldig en verantwoord
vermogensbeheer

Kiezen voor professionaliteit met een persoonlijke aanpak

Actief beleggen..wie durft?

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=".vc_custom_1542972370508{margin-bottom: 0px !important;}"]Actief beleggen. Je moet wel veel lef hebben als vermogensbeheerder of beleggingsfonds om actief te gaan beleggen. Nee, wil je meedoen met de (vooral low budget) nieuwe marktpartijen dan moet je vooral passief beleggen.

Niks in- en uitstappen, een actieve beleggingsstrategie willen uitvoeren of zoeken naar kansen in de markt. Je dient gewoon in te stappen in een passief beheerde modelportefeuille behorend bij je risicoprofiel die op zijn beurt een benchmark volgt en welterusten maar. Het rendement……ja, dat is lange termijn werk. Dus niet kijken wat de rendementen zijn na 1 of 2 jaar. Gewoon de hele rit uitzitten en dan komt het vanzelf goed, dat is in het verleden altijd nog zo geweest.

Op deze wijze is beleggen geen vak meer of een wetenschap maar is het teruggebracht naar een one size fits all product. Een kind kan de was doen. Als een aap al beter is dan een actieve fondsmanager, tja dan weet je het wel. Toch?DOWNLOAD HET GEHELE ARTIKEL IN PDF

Lodewijk

Vragen?
Bel onze specialisten

073-2600000
Vrijblijvend afspraak maken Laat ons u terugbellen
  • Persoonlijke aanpak
  • Goede rendementen
  • Lage kosten
Partners & Toezichthouders
Fondsen platform
Saxo Bank
Dutch Security Institute
Kifid
CFP