Telefoon (718 x 479)-2

Hoe wij uw vermogen beleggen

Als u kiest voor vermogensbeheer bij Post vermogensbeheer, dan wordt uw vermogen belegd door een professionele vermogensbeheerder met jarenlange ervaring met zeer geavanceerde beleggingsbeslismodellen. Post Vermogensbeheer beheert vermogens vanaf € 50.000,-.

Vermogensgroei begint met vermogensbehoud

Het minimaliseren van het neerwaarts risico is het vertrekpunt van de beleggingsstrategie. Uitgebreid onderzoek alsmede meer dan 10 jaar ervaring tonen aan dat je hierdoor uiteindelijk meer rendement behaald en daarnaast rust geeft aan de deelnemers.

Deskundige inventarisatie en uitgebreid beleggingsvoorstel

Voordat gestart wordt met beleggen vindt een inventarisatie plaats van uw financiële situatie, wensen en doelen. Wij zullen speciale aandacht geven aan het inzicht in de verschillende positieve en negatieve rendementsscenario’s en risico’s van de beleggingsstrategieën. Met dit inzicht bepalen we samen met u, hoe wij uw beleggingsdoelen kunnen behalen.

Optimaliseren van de rendement-risicoverhouding

Post Vermogensbeheer maakt gebruik van zeer geavanceerde beleggingsbeslismodellen om invulling te geven aan de beleggingsstrategie. Met deze modellen, die al meer dan 10 jaar draaien, hebben we een gedegen en mooi trackrecord opgebouwd waar we trots op zijn. Deze modellen berekenen maandelijks vele duizenden scenario’s om het optimale rendements-risicoverhouding te berekenen. De uitkomst kan zijn dat we bewust uw gelden liquide aan de zijlijn houden en geen exposure hebben richting de aandelenmarkten aanhouden. Immers; beter veilig aan de zijlijn dan onzeker in de markt.

U zit nooit ergens aan vast

Post vermogensbeheer neemt het dagelijks beheer van uw vermogen uit handen, zonder dat u de grip op uw vermogen verliest. U heeft 24 uur per dag, 7 dagen per week online inzage in de actuele situatie van uw vermogen. Heeft u uw beleggingsdoel bereikt of wilt u beschikken over uw geld? U zit dan nooit ergens aan vast. Al onze beleggingen zijn dagelijks verhandelbaar en u betaalt geen extra kosten als u snel over uw geld wilt beschikken.

Voor wie

Post Vermogensbeheer werkt voor particulieren, ondernemers, stichtingen en instituten. Voor iedereen die meer zorg en aandacht voor de beleggingsportefeuille wenst of eist. En een beter rendement verwacht, met overzichtelijke risico’s. Daarnaast bieden wij ook oplossingen voor reeds bestaande producten-opbouw maar ook de uitkering:
Valt uw oud-regime polis vrij, maar heeft u de uitkeringen nog niet nodig ofwel u wil verlengen met behoud van het oud-regime, dan hebben wij een passende oplossing met een goede combinatie van rendement en veiligheid.


Post Vermogensbeheer ook voor meer pensioen nu en later! Logo Baloise
Het gegoede en vertrouwde vermogensbeheer van Post Vermogensbeheer kan tevens worden ingezet worden binnen een Overbruggingsperiode of Direct Ingaande Beleggingslijfrente. Om dit te kunnen faciliteren werken wij samen met de Luxemburgse verzekeraar Baloise International. En dit geeft u maximale financiële bescherming! Kernpunt bij een Luxemburgse verzekeraar is dat het vermogen van de verzekeringnemer gescheiden blijft van het vermogen van de verzekeraar (i.t.t. de meeste Nederlandse verzekeraars alwaar dit niet gescheiden is!). Het vermogen wordt op een rekening bij een depotbank ondergebracht. Tevens is de verzekeringnemer preferente schuldeiser over zijn tegoeden bij Baloise. Reeds vanaf €25.000 kan er een polis worden geopend en vanaf €125.000 is zelfs maatwerk vermogensbeheer mogelijk binnen uw polis.

Wanneer is beleggen met uw pensioengelden ongeschikt?
Beleggen met uw pensioengelden is ongeschikt voor u als u:

  • wakker ligt van dalingen in de pensioenuitkering
  • zich geen inkomensdaling kan permitteren

Baloise

Het is bekend dat jarenlang (lijfrente)polissen zijn gesloten met ongekend hoge poliskosten en, veel belangrijker, een zeer slecht beleggingsbeleid. Met banksparen komt u onder deze kosten uit maar raakt u de voordelen van oud-regime polissen of een gouden handdruk snel kwijt. De (uitkerings)verzekeringsoplossing van Baloise International wordt door veel financieel adviseurs gezien als een zeer heldere polis, waarmee u veel meer netto-rendement overhoudt dan met een standaard polis. Baloise International biedt oplossingen voor zowel box 1 als box 3 vermogen. Met een Baloise polis Direct Ingaande Beleggingslijfrente kunt u tegen eenmalige premiebetaling (koopsom) periodieke uitkering ontvangen op basis van beleggingen die worden beheerd door Post Vermogensbeheer.

De volgende fiscale regimes kunnen van toepassing zijn:

  • Oud en nieuw regime lijfrente
  • Goudenhanddruk/stamrecht
  • Stakingswinst
  • DGA pensioen
  • Premievrije PSW C-polissen
  • Vermogenslijfrente Box III
  • Box 3
  • Stamrecht ex. artikel 19 IB

Een groot voordeel van de Direct Ingaand Beleggingslijfrente zijn o.a. de lage kosten, het beheer via Post Vermogensbeheer en de hoge mate van flexibiliteit. U kunt uw verzekering op elk gewenst moment binnen de wettelijke kaders aanpassen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Afspraak maken


Rendementen interne fondsen Bâloise

Binnen een polis bij Bâloise wordt er belegd met de poliswaarde. U heeft daarbij alle flexibiliteit en kunt zelf bepalen welke verhouding van risico en rendement het beste bij u past. Er kan onder andere gekozen worden uit de 2 door Post Vermogensbeheer beheerde interne fondsen dan wel belegd worden middels een maatwerk effectenportefeuille (vanaf €125.000) die in samenspraak met u vorm wordt gegegeven.

Bijgaand treft u de recente factsheet aan van de interne fondsen:

Dynamische Europa Strategie Defensief

Post Diversified Income fund

De specificaties behorend bij een Direct Uitkerende Beleggingslijfrente en opbouw/uitstel BOX 1 lijfrente van Bâloise staan in onderstaande overzicht.

Key Investor Information Document – Dynamische Europa Strategie Defensief

Key Investor Information Document – Post Diversified Income fund

Specificaties Bâloise – Direct Uitkerende Beleggingslijfrente

Specificaties Bâloise – ProFolio Levensverzekeringscontract Box 1

Structuur van een Bâloise polis en belegging in een intern collectief fonds

Een cijfermatig en grafisch overzicht van Baloise

Het vermogen op te groeien