Over post vermogensbeheer

pro-activiteit in plaats van passiviteit

Over post vermogensbeheer

pro-activiteit in plaats van passiviteit

Historie Post Vermogensbeheer

Als financieel planner verwees Germ Post regelmatig klanten door naar vermogensbeheerders om hun vermogens te laten beleggen. Maar bij de partijen waar deze mensen werden ondergebracht stond het klantbelang niet altijd voorop. Vermogensbeheerder Lambert Vervoort begreep wat Germ met zijn relaties voor ogen had: geen risico’s nemen, maar managen. Zo kwamen zij tot het besluit om Post Vermogensbeheer op te richten (2010). In 2014 trad Lodewijk van Meel toe. Tegenwoordig is Post Vermogensbeheer een handelsnaam geworden van De Vermogensbeheerders.

Germ Post, Lambert Vervoort en Lodewijk van Meel vormen tot op de dag van vandaag de huidige directie van Post Vermogensbeheer. Samen zijn zij goed voor meer dan driekwart eeuw kennis en ervaring in de financiële dienstverlening.

Post Vermogensbeheer streeft naar een positie op de markt die anders is dan alle huidige proposities: meer betrokkenheid, meer zekerheid en meer focus op het behoud en de groei van het vermogen van de klant. Gevestigd in Vught wordt pure professionaliteit gecombineerd met persoonlijke aanpak. Korte lijnen, betrokkenheid en kwaliteit staan bij Post Vermogensbeheer voorop.

Ons kantoor

Het hoofdkantoor van Post Vermogensbeheer is gevestigd in Vught. Hier kunt u altijd even binnenlopen voor een kopje koffie en een gesprek. Daarnaast hebben wij een bezoekadres in Schaijk en Sneek. Ook hebben we in Antwerpen, Brussel en Hasselt de mogelijkheid om met u een afspraak te maken.

kantoor post vermogensbeheer

Het team

Lambert Vervoort
Lambert heeft meer dan 20 jaar ervaring in beleggen. Begonnen (1995) als handelaar op de agrarische termijnmarkt en daarna (sinds 1997) als beleggingsadviseur bij kleine vermogensbeheerders. In 2004 is Lambert zich gaan richten op het vermogensbeheer. In 2010 heeft hij Post Vermogensbeheer opgericht samen met Germ Post en Rens Dijkstra. In zijn vrije tijd is Lambert al jaren actief als voorzitter (en speler) bij de voetbalclub.

Germ Post
Germ is reeds 40 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening. Van 1973 tot en met 1987 bij een tweetal grootbanken waarin de laatste jaren in de functie van vestigingsdirecteur. In de periode 1987 tot en met 1993 als Regiomanager bij een grote levensverzekeraar. In 1993 is Germ een eigen kantoor op het gebied van financiële planning, advies levensverzekeringen en pensioenen gestart welke hij in 2013 heeft verkocht. Germ rijdt graag toertochten met zijn motor en stapt regelmatig op zijn racefiets in zijn vrije tijd. Ook sleutelt hij graag aan zijn motor dan wel knapt anderen op.

Lodewijk van Meel
Al voor zijn studie Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg had de effectenwereld de interesse van Lodewijk. In 1997 startte hij als Market Maker (optiehandelaar) op de Amsterdamse Optiebeurs. Het gemis aan klantcontact heeft Lodewijk doen besluiten om in 2006 de stap naar een grootbank te maken en later naar een vermogensbeheerder. Aldaar gaf Lodewijk beleggingsadvies en beheerde hij de toevertrouwde vermogens van particulieren, kerken, stichtingen, (semi-) overheden en institutionele partijen. Sinds 2014 is Lodewijk directielid bij Post Vermogensbeheer. Lodewijk is in zijn vrij tijd veel in zijn tuin te vinden, bereidt graag mooie gerechten in de keuken en is regelmatig actief bezig als vrijwilliger voor diverse goede doelen/activiteiten.