Post Vermogensbeheer is opgericht in 2010 door Lambert Vervoort, Rens Dijkstra en Germ Post. Samen zijn ze goed voor meer dan driekwart-eeuw kennis en ervaring in de financiële dienstverlening. Vanuit de klanten- en relatiekring klonk steeds vaker de vraag naar vermogensbeheer.

Post Vermogensbeheer streeft naar een positie op de markt, die anders is dan alle huidige proposities: meer betrokkenheid, meer zekerheid en meer focus op de groei van het vermogen van de klant. Gevestigd in Vught wordt pure professionaliteit gecombineerd met persoonlijke aanpak. Korte lijnen, betrokkenheid en kwaliteit staan bij Post Vermogensbeheer voorop. In 2014 is Lodewijk van Meel partner geworden bij Post Vermogensbeheer. Begin 2016 zijn Post Vermogensbeheer en Invest4You een verregaande samenwerking aangegaan waarbij het beheer van de effectenportefeuilles door Post Vermogensbeheer wordt verzorgd. De beleggingsmethodieken van Invest4You hebben een prominente plaats gekregen in het beleggingsbeleid.

Vergunningen, Toezicht
AFM
– Post Vermogensbeheer staat bij de AFM geregistreerd als beleggingsonderneming. Het registratienummer bij de AFM is 14002846.
FSMA – Post vermogensbeheer is aangemeld bij de FSMA (Financial Services and Markets Authority), als beleggingsonderneming, die ressorteert onder het recht van een andere lidstaat van de EEG.
DSI – Post Vermogensbeheerder is tevens aangesloten bij het DSI. DSI is de afkorting voor Dutch Securities Institute. Het DSI heeft als doel het vertrouwen van consumenten in financiële markten te bevorderen. Dit doet zij door aan deskundigheid, integriteit en werkervaring van de aangesloten leden bepaalde eisen te stellen. Leden die aan deze vereisten voldoen en actueel houden, worden opgenomen in het DSI-register.Het deelnemersnummer van Post Vermogensbeheer is 38142, van Lambert Vervoort is het deelnemersnummer 4916 en van Lodewijk van Meel is dat 7290.
Kifid – Post vermogensbeheer is aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid)

Het vermogen op te groeien